Loutkar.online

Pohádková medicína podruhé

LVN vydaly nové CD.

Loutky v nemocnici vydávají již třetí CD. Pohádková medicína II přináší téměř 80 minut příběhů naplněných původními písničkami a 24 her pro dlouhou chvíli. S jednotlivými pohádkami, které jsou součástí tohoto alba, se děti setkávají i v podobě loutkových divadelních představení, pokud je členové souboru navštíví ve zdravotnickém zařízení přímo u jejich nemocničního lůžka.

Pohádková medicína II

Audionahrávku namluvenou členy LVN tvoří klasické pohádky (O zajíčkovi a lišce), zdramatizované pohádky podle knížky (O sněhulákovi Raymonda Briggse) a původní pohádky Marky Míkové (Čtyři kamarádi, O statečném Toníkovi, O jedné brblající chobotnici, O Emilovi). Členové Loutek v nemocnici vymysleli (někdy i přímo ve studiu) do jednotlivých pohádek i spoustu písniček a roztodivných zvuků. Někteří z nich totiž působí v kapelách Zuby nehty, Původní Bureš, Mantaban, Iritující pýchora, nebo jako sóloví písničkáři, například Krystyna Skalická.

Hravá ruleta

Součástí balení CD je také Hravá ruleta. Obsahuje sadu her, které se si můžete snadno zahrát bez jakýchkoli složitých pomůcek s dítětem upoutaným na nemocniční lůžko. Hodí se stejně jako audiopohádky třeba na cestu vlakem či autem na výlet.

Po albu písniček Dobrá medicína a čtyřech pohádkách namluvených známými českými herci na albu Pohádková medicína vznikl již třetí disk, který budou Loutky v nemocnici zdarma rozdávat při svých výpravách za nemocnými dětmi v Čechách i na Moravě. CD proto opět obsahuje i adresu pro on-line poslech, protože mobil nebo tablet má dnes v nemocnici již skoro každé děcko. „Pokud se rozhodnete si CD koupit, podpoříte zároveň naší práci v nemocnicích a léčebnách,“ předem děkuje těm, kteří se ke koupi rozhodnou, Jakub Matějka, manažer CD a spolku Loutky v nemocnici.

CD bude k dostání od 30. 6. 2017 u všech dobrých prodejců CD a na www.indies.eu.

Jakub Matějka, LVN, 27. 6. 2017

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Spejblova syna

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.