Loutkar.online

Online archiv

Dolenská, Kateřina: Editorial, Loutkář 2/2023, s. 1

Vážení a milí čtenáři,

divadelní sezóna 2022/23 se blíží do svého konce a čekají nás divadelní prázdniny. Ale ještě před nimi se odehraje festivalová smršť – čeká nás Mateřinka, královéhradecké Regiony, a především Loutkářská Chrudim. O těch si ale více přečtete až v čísle následujícím. V tomto máme jakousi přípravnou festivalovou „předsmršť“, protože vás zavedeme na stále se rozrůstající festival vysokých uměleckých škol Gaudeamus Theatrum do Hradce Králové, na poměrně zánovní festival loutkového divadla pro dospělé Loutex (Praha), anebo na taktéž pražskou víkendovou akci pořádanou redakcí časopisu Svět a divadlo a Alfrédem ve dvoře Ohromné maličkosti. A to už jsme s těžkým srdcem a jen z kapacitních důvodů vzdali podrobnější referování o festivalech, jako jsou na jaro přesunutý kladenský Amplion, pražský Kuk a rovněž pražské, nicméně programem regionální Dítě v Dlouhé, …

Tento článek je v plné verzi přístupný pouze pro stávající předplatitele časopisu. Pokud k němu potřebujete výjimečně přístup například z vědeckých důvodů, neváhejte kontaktovat redakci časopisu. Předplatitelé pro přístup k článku zadejte, prosím, své heslo. Pokud jste své heslo ještě nedostali a máte Loutkáře na letošní rok předplaceného, napište nám a my vám je obratem zašleme.

Vaše heslo:

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.