Loutkar.online
Divadlo Lampion Putování za snemFoto: Divadlo Lampion

Putování za snem

Třetí premiéra Divadla Lampion v sezóně 2017/2018.

Premiéra autorské hry pro loutky Putování za snem v režii Vladimíra Nováka, který je zároveň spoluautorem scénáře proběhne v sobotu 10.3. 2018 v 17:00.

V Lampionu tak dvě malé odvážné cestovatelky a jeden malý dospělák s kamarádem velbloudem na čtyřech kolech prožijí obyčejná i neobyčejná dobrodružství, sny, příhody a všelijaké trampoty. Náhodné objevení staré mapy a deníku po dědečkovi, který voní vzrušujícími příběhy a dálkami zapomenutých krajů zavede malé cestovatelky Emmu a Ellu na dlouhou cestu labyrintem světa až k tajemným zákoutím fantazie, skrytých přání a snů, které jsou ale viditelné pouze těm, kdo v ně věří.

Divadlo Lampion Putování za snemFoto: Divadlo Lampion

„K vytvoření příběhu o putování mě a mé dcery vedla všemožná dobrodružství z cest, které společně podnikáme – ať už po svých nebo našim starým Land Roverem. Vznikl tak výpravný příběh, který je inspirován našimi zážitky, zkušenostmi a častým povídáním si o cestování a horách, ale také našimi sny. Každý z nás má totiž nějaký sen. A je-li ten sen tak neodbytný, že vás stále pronásleduje, může se stát, že se jednou probudíte a sen už není snem, ale skutečností,“ říká Vladimír Novák, spoluautor a režisér inscenace.

Inscenační tým:
Režie: Vladimír Novák
Dramaturgie: Kateřina Šplíchalová Mocová Hudba: Jan Čtvrník
Výprava: Zuzana Novák Hilská
Pohybová spolupráce: Tomáš Legierski Loutky: Václav Krčál


Divadlo Lampion, 6. 3. 2018

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.