Loutkar.online

Adventní nabídka Divadla Drak

Na letošní advent připravilo Divadlo Drak pro své diváky reprízy oblíbené inscenace O bílé lani, pro kterou skladatel a herec Jiří Vyšohlíd zhudebnil verše básníka Jana Skácela. Hudba k inscenaci obstála i v konkurenci skladatelů původních oper, baletů či muzikálů a Jiří Vyšohlíd za ni získal vůbec nejprestižnější české divadelní ocenění, Cenu divadelní kritiky. V prosincovém programu nebude chybět ani již tradiční vánoční titul Vyšla hvězda nad Betlémem a Dračí Betlém.

Novinkou jsou pak dva vánoční dárky, které (si) mohou zájemci nadělit pod stromeček. Tím prvním je Roční rodinná vstupenka do Labyrintu Divadla Drak – celoroční zvýhodněné vstupné, které zahrnuje neomezený vstup na aktuální výstavy i do dračí herny, volné vstupenky na tři akce z nabízeného doprovodného programu dle vlastního výběru a další speciální akce. Druhým překvapením je měsíční kalendář Divadla Drak na rok 2022, který je plný kreativních výzev, tipů na aktivity pro jednotlivce i celé rodiny a zajímavých informací nejen o našem divadle a jeho repertoáru.

„Roční rodinná vstupenka do Labyrintu Divadla Drak je naším vánočním dárkem nejen pro naše pravidelné a věrné návštěvníky, ale i pro ty co do naší galerie cestu teprve objeví. Hledali jsme způsob jak rodinám s dětmi, které jsou zvyklé trávit společný čas tvůrčím a aktivním způsobem, co nejvíce zpřístupnit nejen samotné prostory galerie, ale i veškerý program připravovaný naším lektorským oddělením,“ uvedl ředitel Divadla Drak Tomáš Jarkovský.

Vstupenky i kalendáře si mohou zájemci zakoupit již nyní na e-shopu Divadla Drak. Roční rodinná vstupenka je také k zakoupení on-line v předprodeji na hkpoint.cz či osobně na pokladně Labyrintu Divadla Drak v otevírací době (So, Ne, svátky a školní prázdniny od 10.00 do 17.00 hodin).

„Díky naší rodinné vstupence se budou moci všichni, kdo si jí pořídí do Labyrintu po celý rok pravidelně vracet a trávit zde se svou rodinnou volný čas, což myslím ocení zejména v podzimních a zimních měsících, kdy v herně mohou strávit třeba každý volný víkend. Všichni držitelé vstupenky mají zaručené nejenom včasné informování o připravovaných akcích, ale také jim nabízíme možnost spolupodílet se s námi na samotném programu i našich dalších plánech. Budeme rádi za jejich zpětnou vazbu, nápady a podněty. S kalendářem pak mohou strávit celý rok 2022 ve společnosti Divadla Drak. Nechybí v něm tipy na připravované programy a další speciální akce, ale i prostor pro vlastní kreativní vyžití prostřednictvím měsíčních kreativních výzev, které připravilo lektorské oddělení divadla,“ upřesnila cíl celého projektu Barbora Kalinová, vedoucí marketingu a produkce.

Na co všechno se mohou zájemci o Roční rodinnou vstupenku do Labyrintu Divadla Drak v roce 2022 těšit a bližší informace o tomto ročním předplatném naleznete zde.

Martina Marková, 12. 12. 2021

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.