Loutkar.online
Buchty a loutky dětem logoFoto: Buchty a loutky

Buchty a loutky zvou do zahrady na společnou oslavu narozenin

Pohádková Kinského zahrada narozeninová

v sobotu 18. září 2021 od 11 do 19 hodin

Kinského zahrada v blízkosti Letohrádku Kinských

Divadelní představení, koncert, dílny

Tram. 12, 15, 20, bus 176 – stanice Švandovo divadlo

-

Nezávislé loutkové divadlo Buchty a loutky zve děti i dospělé v sobotu 18. září 2021 od 11 hodin do Kinského zahrady na Smíchově, kde se na louce před Musaionem a v divadelním stanu bude po celý den konat již patnáctý divadelní Festival Buchty a loutky dětem – Pohádková Kinského zahrada. Festival pro děti, rodiny a pro všechny příznivce loutkového divadla nabídne deset dětských divadelních představení v podání Buchet a loutek, jejich hostů a studentů, včetně zahraničního hosta ze Slovenska. Na závěr Buchty a loutky oslaví své třicáté narozeniny pohádkou Skřítek a narozeninovým dortem a podvečerním Koncertem pro děti a jejich rodiče countrypunkové skupiny Sketa fotr. Kromě hlavního programu je připraven i bohatý doprovodný program pro děti, zaměřený především na loutkové divadlo. Děti si budou moci jednoduché loutky vyzkoušet, vyrobit a případně si v Loutkovém koutku s nimi sami zahrát divadlo. Vedle Loutkového koutku je připraven také Čtenářský koutek nebo Koutek her a řada tvořivých dílniček, v nichž se pracuje s různým materiálem. Ani letos nebude chybět oblíbený výměnný bazárek hraček Přines-odnes a představení tvorby předních nakladatelství dětských knih.

Pro návštěvníky je nachystáno také občerstvení a prosíme děti a rodiče, aby si přinesli vlastní hrnky, snažíme se chránit přírodu

Daniel Schenk, 7. 9. 2021

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Spejblova syna

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.