Loutkar.online

Divadlo v Dlouhé uvádí on-line premiéru i festival

Divadlo v Dlouhé pod vlivem okolností uvádí on-line celý letošní ročník Festivalu 13+.

Nejen teenagery zve ke sledování tří inscenací mimopražských divadel, která se na tvorbu pro mladé publikum zaměřují dlouhodobě. Dvakrát bude k vidění Proces brněnského divadla Polárka a Stín kapradiny kladenského Lampionu. Jenom jednou, protože půjde o živé vysílání, nabídne svou dosud pouze on-line premiérovanou novinku plzeňského Divadlo Alfa: Putování dobrého Hanse Böhma Evropou. Vstupenky na všechna festivalová představení jsou v prodeji na GoOut.

Pouze on-line bude zatím uvedena také nová komorní inscenace Mrk. Hru mladé americké autorky Jen Silvermanové nastudoval jako svůj režijní debut Ondřej Rychlý a podílel se i na jejím natočení a střihu. Vstupenky na premiéru 19. 1. i na první reprízu 27. 1. jsou rovněž v prodeji na GoOut.

Karola Štěpánová, 19. 1. 2021

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.