Loutkar.online
Buchty a loutky dětem logoFoto: Buchty a loutky

Buchty a loutky zvou do zahrady

Festival Buchty a loutky dětem – Pohádková Kinského zahrada se letos uskuteční v sobotu 21. září 2019 od 11 do 19 hodin.

Nezávislé loutkové divadlo Buchty a loutky zve děti i dospělé na sobotu 21. září 2019 do Kinského zahrady na Smíchově, kde se na louce před Musaionem a v divadelním stanu bude po celý den konat již třináctý divadelní festival Buchty a loutky dětem – Pohádková Kinského zahrada. Festival pro děti, rodiny a všechny, kdo mají rádi loutkové divadlo, nabídne osm dětských divadelních představení Buchet a loutek a jejich hostů z Čech i zahraničí i jedno představení hrané dětmi, křest knihy Buchty a loutky dětem vydané nakladatelstvím Paseka, malý podvečerní Koncert pro děti a jejich rodiče s hudebním uskupením Mamapapabanda, různé dílny pro děti, zaměřené především na loutkové divadlo a knížky, a také Loutkový koutek, kde si děti samy mohou zahrát divadlo, Čtenářský koutek, Koutek her, oblíbený výměnný bazárek přinesených hraček Přines–odnes a Malé pohádkové tržiště s tvorbou předních nakladatelství dětských knih.

Pro návštěvníky je nachystáno také občerstvení a prosíme děti a rodiče, aby si přinesli vlastní hrnky, snažíme se chránit přírodu.

V případě deště se akce přesune do divadelního stanu a přilehlých prostor, zázemí nabídne i Letohrádek Kinských. Vstup na akci je zdarma.

PROGRAM

11- Divadlo B – iOtesánek

12- Já to jsem- Eliščiny pohádky

12.45- Jabada- O kohoutkovi a slepičce

13.30- Kosáci Planá – Raketa

14.15- Teatro Neline O lúke, motýľovi a kvetinovej víle

15- Buchty a loutky – Norská pohádka

16- Loutky bez hranic – Bramborové království

17- Buchty a loutky – Neposlušná kůzlátka

18 -Křest knihy Buchty a loutky dětem nakladatelství Paseka

Koncert pro děti a jejich rodiče – Mamapapabanda

Dílny: výroba malých loutek, letadýlek, dřevěných hraček a knih

Loutkový koutek, Koutek her a Čtenářský koutek

Přines / odnes: výměnný bazárek hraček a knížek

Knihy a hry: Baobab, Labyrint, Paseka, Poketo, Bylo nebylo

Daniel Schenk, 13. 9. 2019

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Spejblova syna

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.