Loutkar.online

Den animace letos bude

Občanské sdružení animovaného filmu z.s., pořadatel festivalu Anifilm, chystá po roční pauze opět oblíbenou jednodenní akci s názvem Den animace. Konat se bude ve středu 20. října v pražském kině Bio Oko.

Projekční program poběží od rána do večera, během odpoledne se také můžete přijít podívat na prezentaci rozpracovaných českých animovaných projektů, které bude hodnotit odborná porota. Promítat se budou například vítězné filmy z letošního festivalu, ale také exkluzivně v předpremiéře nový celovečerní film Moje slunce Mad režisérky Michaely Pavlátové. Dopoledne se chystají projekce pro děti.

Během odpoledne bude zároveň ve foyer kina probíhat tzv. Den otevřených dveří českých vysokých a vyšších odborných škol, na kterých se vyučuje animace. Kdo má zájem o studium tohoto oboru, tak má jedinečnou šanci zastihnout zástupce a studenty škol z celé republiky na jednom místě!

Akce se koná ve spolupráci s Asociací animovaného filmu (ASAF). Více se dozvíte v události na Facebooku Anifilmu.

Malvína Balvínová, 1. 10. 2021

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Spejblova syna

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.