Loutkar.online
Foto: Bára a Sára

4. den Loutkářské Chrudimi ve znamení rajské omáčky

Nedělní den nám přinesl hned několik příležitostí se pořádně zasmát. V hlavním programu jsme měli možnost vidět inscenaci Kramářská píseň: O starých dívkách v podání Aleny Štěpánovské, členky souboru Vozichet z Jablonce nad Nisou. Přestavení se neslo v atmosféře nadsázky nad osamělostí v životě a hlavní protagonistka diváky nejednou rozesmála.

Následující představení O modrém hrnci, který rád vařil rajskou omáčku povedeně vyprávělo příběh o zbytečném vyhazování starých předmětů. Inscenaci na Loutkářskou Chrudim přivezl soubor MaMaMa z Mračova, který je již pravidelnou součástí programu. Hlavní protagonista zde svým nezaměnitelným stylem vyprávěl autorsky zpracovaný příběh Miloše Kocourka.

K obědu nám opět Sára a Bára připravily exkluzivní rozhovory s loutkami z hlavního programu Loutkářské Chrudimi. Navečer jsme měli možnost se zaposlouchat do podcastu Pivo o Páté se Sárou a Bárou, kde byla řeč o restauraci Fortna.

Sára a Bára, 4. 7. 2021

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Spejblova syna

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.