Loutkar.online
Foto: Bára a Sára

Spouštíme Nenapalmě Napalmě na 70. Loutkářské Chrudimi

Loutkářská Chrudim slaví 70. narozeniny a kromě představení si k nim nadělila audio-vizuální obsah v podobě vlogů a podcastů v režii Báry a Sáry, bývalých lektorek dětských seminářů a členek redakce festivalového Zpravodaje.

První díl je věnovaný stručnému úvodu do programu nazvaného Nenapalmě Napalmě se Sárou a Bárou a první den nahrazuje ranní část našeho vysílání. To bude mít každý den části tři – vždy ráno v sedm hodin zveřejníme předpověď počasí a rozcvičku, k obědu, přesně ve dvanáct, naservírujeme rozhovor o divadle s návštěvníkem festivalu nebo s loutkami ze soutěžních představení (s výjimkou právě prvního dne, kdy vyjde rozhovor zhruba ve dvě hodiny odpoledne), nakonec v pět hodin se sejdeme u piva či limonády, abychom probrali tipy na místní podniky, dotazy návštěvníků a vůbec všechno, co bude potřeba.

„Pořady“ s podnázvy Počasindo a Napalmě Odborně uvedeme primárně na našem YouTubovém kanálu, Pivo o páté se Sárou a Bárou je zase především podcastem a objevovat se bude na Spotify. Většinu obsahu se ale budeme snažit zpřístupnit, jak audio, tak vizuálně.

Přály bychom si, aby byl náš program zábavný a informativní, ale také aby návštěvníky propojoval – proto vás vyzýváme: Vydejte se do redakce Zpravodaje (nachází se ve sklepním okénku v zadní části Divadla Karla Pippicha) a zpravte nás o svém zájmu pomoci rosničkám při předpovídání počasí (tady myslíme hlavně na mladší publikum, ale ranní program natáčený odpoledne si určitě užijí i starší) nebo nám na stejné místo zaneste své zvídavé dotazy, na které budeme odpovídat vždy v pět v některém z Chrudimských podniků. Samozřejmě jsme ale zvědavé i na jakékoli další podněty a připomínky!

Těšíme se na tenhle dobrodružný týden!

Bára a Sára

Bára a Sára, 1. 7. 2021

Komentáře k článku:

1. 7. 2021, 10.20 hodin, Bratr a sestra Nebřenští

Těšíme se !!!

Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.