Loutkar.online

Jihočeské Thálie pro Malé divadlo

V sobotu na premiéře inscenace Karkulka vrací úder si také Malé divadlo rozdalo velké divadelní ceny.

Jihočeskou Thálii za nejlepší ženský výkon Malého divadla získala Eliška Boušková za hlavní roli a silný smysl pro souhru v inscenaci Nuda! s přihlédnutím k hereckému nasazení a pěveckému výkonu v postavě Marie v inscenaci Útěk do Egypta přes Království české.

Cenu nejlepšího herce Malého divadla si odnesl Martin Holzknecht za promyšleně vybudovanou postavu Seminaristy v inscenaci Útěk do Egypta přes Království české s přihlédnutím k celistvé postavě Einsteina v imerzivní inscenaci CampQ.

Divácky nejoblíbenější a nejúspěšnější inscenací za rok 2019 se stal společný projekt Malého divadla a Ateliéru 3D Dělej sdílej! Interaktivně-vzdělávací divadelní představení, které využívá techniky divadelního fóra, se snaží děti varovat před nástrahami kyberšikany a ukázat, jak se jí případně mohou bránit.

Gratulujeme, slavíme a těšíme se na předávání cen Jihočeské Thálie 2019 v oboru opera, které bylo z důvodu nemoci přesunuto na premiéru inscenace Polská krev 23. října 2020.

Gabriela Veselá, 27. 9. 2020

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Spejblova syna

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.