Loutkar.online
Divadlo Continuo The WARdrobeFoto: Michal Hančovský

Pražská premiéra Divadla Continuo

Divadlo Continuo v koprodukci se Švestkovým Dvorem a Accademia Teatro Dimitri uvádí The WARdrobe.

Inscenace tanečního, vizuálního a fyzického divadla je inspirovaná několika historickými, mytologickými a současnými příběhy a jejich postavami, které žily v extrémních situacích izolace způsobených válkou, vězením, psychiatrickou léčbou nebo jiným zásahem osudu.

Vstupujeme do zvláštní dřevěné skříně, naplněné tmavou půdou. Připomíná nám zapomenutý, až bolestivě prázdný surrealistický obraz. Prostor, který nás vtahuje do své nicoty. Prostor neviditelných zapomenutých věcí, nevědomých tužeb, skrytých snů, popřených strachů a uvězněných vzpomínek. A to vše, zavěšené, odložené a odsunuté na věčnost, chce být znovu nalezeno a vzpomenuto, tak jako osudy oněch až archetypálních postav, soukromých hrdinů, jež čekají na osvobození.

Inscenace bude mít svou pražskou premiéru 14. května ve Studiu ALTA.

Tatiana Brederová, 9. 5. 2019

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Spejblova syna

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.