Loutkar.online

Přehlídka ke Světovému dni divadla pro děti a mládež proběhne i letos

Už 19. ročník Přehlídky ke Světovému dni divadla pro děti a mládež se uskuteční v Divadle v Celetné, Disk, Minor a v KD Mlejn.

Světový den divadla pro děti a mládež připadá na 20. března; divadelní přehlídka však bude probíhat už od 10. a potrvá do 25. března. V rámci letošního programu budou mít diváci možnost zhlédnout celkem 16 profesionálních, studentských i amatérských inscenací.

Z loutkářských inscenací tak bude v Praze hostovat například A na noze pevnina Divadla DRAK nebo Alfa farma volně inspirovaná slavným Orvelovým románem Divadla Alfa. Přehlídka nabízí široké spektrum inscenací určených pro ty nejmenší diváky i pro ty náctileté, inscenace činoherní, taneční i loutkové, pohádky i inscenace zabývající se těžšími tématy.

red, 9. 3. 2019

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.