Loutkar.online

Festival Radosti vrcholí

Ve dnech 9. – 11. 11. vyvrcholí 11. ročník Festivalu Radosti, který tentokrát probíhal netradičně po celý rok 2018.

V pátek 9. 11. v 10 hodin uvede soubor Divadla Guliwer z Varšavy v rámci Festivalu Radosti komedii Růžový host, kterou pohostinsky režíroval Jakub Krofta. Představení polského souboru je nonverbální a snadno srozumitelné pro děti od pěti let. Později večer festival nabídne domácí soubor Kabaret Nohavica.

V sobotu 10. 11. od 10 hodin na Malé scéně zahraje soubor Puzzle z Korejské republiky pohádku Sugungga aneb Durhá strana světa. A v neděli se představí opět domácí soubor Divadla Radost, který uvede Budulínka z hudebky a Praštěné pohádky. Poté bude následovat zakončení a vyhlášení nejoblíbenější pohádky z pohledu diváků, kteří měli možnost po každém představení hlasovat.

Petr Jančařík, 22. 10. 2018

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.