Loutkar.online

Loutky zvou do zahrady

V sobotu 16. září proběhne v Praze festival Buchty a loutky dětem – Pohádková Kinského zahrada.

Loutkové divadlo Buchty a loutky zve děti i dospělé na sobotu 16. září od 11 hodin do Kinského zahrady na Smíchově, kde se na louce před Musaionem bude po celý den konat již jedenáctý divadelní festival Buchty a loutky dětem – Pohádková Kinského zahrada. Festival pro děti, rodiny a všechny milovníky loutkového divadla nabídne svým návštěvníkům osm dětských divadelních představení Buchet a loutek a jejich hostů z Čech i zahraničí, malý podvečerní Koncert pro děti a jejich rodiče s kapelou Zuby nehty, různé dílny pro děti, zaměřené především na loutkové divadlo, Loutkový koutek, kde si děti samy mohou zahrát divadlo, Čtenářský koutek s psavou dílnou, Koutek her, oblíbený výměnný bazárek přinesených hraček Přines–odnes a Malé pohádkové tržiště s tvorbou předních nakladatelství dětských knih.

Pro návštěvníky je nachystáno také občerstvení. V případě deště se akce přesune do divadelního stanu, zázemí nabídne i Letohrádek Kinských.

Vstup na akci je zdarma.

PROGRAM

11 – Tři medvědi a drzá Máša /Loutky bez hranic-Dorka Bouzková

12 – Může za to štrúdl / KUK-U-ŘICE (divadelní soubor při ZUŠ Štítného, Praha 3)

12.30 – Cirkus plný pohádek / Divadlo Krtek

13 – Sůl nad zlato / Buchty a loutky

14 – Malý pán / Divadlo B

15 – Perníková chaloupka / Damúza Divadlo jednoho Edy

16 – Zlatolaska / Miniteater Ljubljana, Slovinsko

17 – Tři prasátka / Buchty a loutky

18 – Koncert pro děti a jejich rodiče -Zuby nehty (max. do 19 hodin)

Kateřina Schwarzová, 12. 9. 2017

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.