Loutkar.online
Výstava české animované tvorbyFoto: AnimaCZE

Výstava prodloužena, katalog konečně v prodeji

Výstava AnimaCZe po roce 89, terou můžete navštívit v Doě Štěpánka Netolického v jihočeské Třeboni, byla lehce prodloužena.

Kdo nestihl, může ji navštívit do 15. září. Zároveň vydal festival Anifilm, hlavní pořadatel výstavy, ve spolupráci s Alšovou jihočeskou galerií a Domem Štěpánka Netolického k výstavě obsáhlý katalog.

Můžete si ho pořídit přímo na výstavě, seženete ho rovněž na Hluboké nad Vltavou na pokladně Alšovy jihočeské galerie. Po předchozí domluvě (ideálně mailem – pavel.horacek@anifilm.cz) je k dostání i ve festivalové kanceláři v Praze, nedaleko Flory. Katalog má 192 stran a jeho prodejní cena je 250 korun.

Velký dík patří všem autorům textů, kterými byli Eliška Děcká, Lukáš Gregor, Jiří Kubíček, Pavel Horáček a David Kubec. O grafickou úpravu se postaral David Pucherna. O množství fotek Pavel Dolejší a o anglický překlad Milan Růžička. Anifilm děkuje ovšem také desítkám autorů a zapůjčitelů, bez kterých by výstava, mapující 30 let svobodné české animace, nebyla vůbec realizovatelná.

Malvína Balvínová, 5. 9. 2019

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Spejblova syna

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.