Loutkar.online
Divadlo Elf Vojta a strašidlaFoto: Divadlo Elf

Divadlo Elf vezme loutkového Vojtu i dětské publikum za strašidly

Po inscenaci Peklo s ježibabou přichází pražské Divadlo Elf s komorním muzikálem Vojta a strašidla.

Inscenace Vojta a strašidla měla premiéru 7. října v pražském Divadle Na Prádle. Režie se ujali členové souboru Josef Horák a Michal Hnátek.

Horák s Hnátkem se rozhodli pojmout novou hru maximálně autorsky. To znamená, že jsou oba podepsaní pod scénářem a kromě režie jsou autory i hudební složky. Skladby pro svůj komorní muzikál společně napsali a také sami nahráli v pražském studiu Ledárna. Jen zpívat budou dětem živě, a představí se pochopitelně i jako protagonisté. „Po několika inscenacích, na kterých jsme se podíleli jen herecky, jsme se s Pepou rozhodli udělat si vlastní věc. Se vším, co k tomu patří. Věříme, že to nebylo špatné rozhodnutí,“ tvrdí Michal Hnátek. O výpravu nové inscenace požádalo Divadlo Elf Šárku Sedlákovou, která v minulosti spolupracovala například na oblíbené Klapzubově jedenáctce Divadla Minor.

Michal Hnátek, 13. 10. 2018

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.