Loutkar.online

Den české animace se rozšiřuje

I letos chystají týmy Anifilmu a ASAFu Den české animace, který se nově uskuteční v letenském Biu Oko, a to ve čtvrtek 11. října 2018.

Součástí pestrého celodenního programu je předpremiéra očekávaného celovečerního filmu Another Day of Life a také oblíbené Animobraní – představení nové tvorby českých kateder animace.

Další letošní novinkou budou rychloprezentace rozpracovaných projektů 300 vteřin. Organizačně se Den české animace proměňuje a rozšiřuje. To se projeví mimo jiné v tom, že na pokrytí nákladů se nově budou podílet i návštěvníci formou vstupenek.

Zájemci o studium animace budou mít nově v rámci této akce ojedinělou příležitost seznámit se ve foyer kina se šesti tuzemskými vysokoškolskými katedrami, a to od 12.30 do 17h (vstup volný).

Malvína Balvínová, 2. 10. 2018

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.