Loutkar.online

Ztracený svět

Dobrodružná podívaná pro celou rodinu bude mít premiéru 23. června.

Otáčivé hlediště v Českém Krumlově naskytne koncem týdne nebývalou podívanou: zavede diváky do Ztraceného světa plného prehistorických dinosaurů.

Kdesi v hlubinách amazonského pralesa se zastavil čas a vy ještě dnes můžete na vlastní oči spatřit obrovská, strašlivá zvířata z dob dávné prehistorie. Nevěříte? Toto je zpráva o úžasných dobrodružstvích, ve kterých se setkávají nejfantastičtější představy romanopisce s výsledky vědeckého bádání. Věk romantiky neminul. Chyťte si na Krumlově svého pterodaktyla! Ztracený svět je dobrodružná podívaná pro všechny věkové i váhové kategorie.

Ztracený svět / A. C. Doyle – Z. Jecelín

Režie: Petr Hašek; Hrají: František Hnilička, Jan Kaštovský, Martin Dobíšek, Petr Hubík, Lucie Valenová, Terezie Jelínková, Bartoloměj Veselý, Denisa Posekaná a další

Zdeňka Pecková a red, 19. 6. 2018

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.