Loutkar.online
Divadlo Minor MiminoFoto: Divadlo Minor

Mimino: každý začátek nemusí být těžký

Divadlo Minor uvede v úterý 13. a ve středu 14. března premiéry autorské inscenace Braňa Holička Mimino.

Víte, jak se cítí mimino po narození? Pořád jen spí nebo pláče, pije mléko, sem tam se pokaká a pořád se o něj někdo musí starat. A kromě toho všeho je neodolatelné! A právě na to přišli tři výtečníci, oživlé hračky – panenka, medvěd Tedy a robot, kterým mimino přistálo v pokoji.

Inscenaci Mimino tvořili herci–tvůrci–rodiče na základě vlastních intenzivních rodičovských zkušeností. Je primárně určena dětem od 3 let, ale v pozadí hrála významnou roli potřeba pomoci rodičům, kteří se svými dětmi řeší trauma z příchodu sourozence. Slibujeme si od ní, že usnadní dětem pochopit, jak se miminko cítí a jaké má potřeby.

Divadlo Minor MiminoFoto: Divadlo Minor

Mimino je druhou inscenací Minoru v sezóně 2017/18. Další novinkou bude adaptace slavné pohádky Carla Collodia Pinokio v režii Jiřího Jelínka.

Mimino

Scénář a režie: Braňo Holiček

Dramaturgie: Petra Zichová

Námět a hudba: Jan Matásek

Scéna: Nikola Tempír

Kostýmy: Lenka Odvárková

Hrají: Vendula Holičková, Ivana Machalová a Jan Matásek

Josef Horák, 13. 3. 2018

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.