Loutkar.online
AnifilmFoto: René Volfík

Anifilm 2018 právě otevřel přihlašování do soutěže

Mezinárodní festival animovaného filmu Anifilm, jehož nadcházející ročník se uskuteční v Třeboni od 1. do 6. května 2018, právě přijímá animovanou tvorbu do mezinárodní soutěže.

Soutěžní kategorie zahrnují celovečerní filmy (s podkategoriemi film pro dospělého diváka a film pro děti), krátký film, studentský film, videoklip a abstraktní/nenarativní animace. Zcela nově lze přihlásit i nezávislé počítačové hry (s podkategoriemi výtvarný počin a hra pro děti).

Přihlášení lze provést přes formulář na adrese vp.eventival.eu/anifilm/2018, a to až do 15. ledna 2018. Pokud jste doposud na festival nic nepřihlašovali, vaším prvním krokem k přihlášce bude registrace do systému. K přihlášení filmu se nevztahují žádné poplatky. Po uzávěrce zasedne výběrová komise festivalu, přičemž výsledky by měly být zveřejněny do konce ledna 2018.

Pro více informací o statutu festivalu a pravidlech soutěže klikněte zde.

Malvína Balvínová, 6. 9. 2017

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.