Loutkar.online
CD Hudební motivy, znělky a efektyFoto: Martin Pazdera CD Hudební motivy, znělky a efekty

Právě vychází CD Hudební motivy, znělky a efekty

Po třinácti letech od vydání prvního CD, připravili Martin Pazdera ve spolupráci s Marií Vermiřovkou a Divadlem loutek v Přerově druhý díl CD Hudební motivy, znělky a efekty.

Stejně jako první díl, který vyšel už v roce 2003, obsahuje i nový disk scénickou hudbu, určenou především loutkovým souborům. Ty mohou pro své potřeby volně využít veškerý zvukový materiál obsažený na disku. Jednotlivé zvukové stopy si tvůrci mohou navíc také upravit či doplnit dle vlastních potřeb, protože obsah CD nepodléhá autorskému zákonu.

Na novém CD naleznete variaci hudebních motivů z různých tematických okruhů: Hrady a zámky, Vodní svět, Variace a kouzla, Lidovky, Venkov, Město a další Motivy.

Hudební motivy, znělky a efekty II. si můžete objednat na webových stránkách Studia Midi.

Adéla Vondráková, 8. 8. 2016

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Spejblova syna

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.