Loutkar.online
Loď, Continuo, bannerFoto: archiv

LOĎ

Divadlo Continuo připravuje opět Mezinárodní divadelní projekt, letos již podvacáté. Diváci se mohou těšit na plavbu každý večer od 11. do 16. srpna vždy od 21 hodin.

„Dvůr se pro divadelní představení promění do podoby stylizované lodi. Divadelní představení se bude odehrávat na tanečním parketu v jejím středu. Pohled pro diváky je součástí originálního divadelně-architektonického řešení. Diváci totiž budou sledovat dění ze tří stran skrze okýnka asociující pohled z kajuty“, přibližuje letošní projekt umělecký ředitel Divadla Continuo a režisér výsledné inscenace Pavel Štourač.

Stejně tak je výjimečné technické a výtvarné řešení vlastního hracího prostoru, který umožní použití originálních divadelních prostředků, vytvářejících magický a poetický prostor pro divadelní akci.

Divadelní představení vzniká po dobu 3 týdnů ve spolupráci s dvacítkou mladých lidí z celého světa (letos z 8 evropských zemí – Polsko, Česká republika, Slovensko, Itálie, Švýcarsko, Rusko, Řecko a Německo), studentů a absolventů uměleckých škol, herců, tanečníků, performerů, výtvarníků a muzikantů pod vedením členů divadla a v režii uměleckého vedoucího souboru Pavla Štourače.

Vizuálně pohybové představení s živou kapelou, originálním výtvarným řešením a specifickým pohledem pro diváky je pro členy Divadla Continuo zároveň otevřením nové etapy tohoto specifického divadelního žánru na přelomu druhé dekády jeho divadelních aktivit v netradičních prostorech.

LOĎ/ A BOAT

11.8. – 16.8. 2016, vždy od 21:00

Malovice, Švestkový Dvůr

GPS: Loc: 49°5’39.327″N, 14°13’27.547″E

Vstupné

Základní 250,- / snížené 180,- (studenti, důchodci, ZTP, děti 12+)

Děti do 12 let zdarma.

V předprodeji na www.goout.cz http://bit.ly/2a1DXq3 nebo na místě před začátkem představení.

Švestkový Dvůr je otevřen veřejnosti každý hrací den od 18 hodin, diváci si mohou prohlédnout zrekonstruované prostory a občerstvit se.

Zuzana Bednarčiková, 4. 8. 2016

Článek zatím nemá žádný komentář.
Vložit komentář:

Jméno a příjmení (povinné)

Příspěvek

Potvrďte, prosím, že nejste loutka: napište jméno Hurvínkova otce

Provozovatelem těchto stránek je Sdružení pro vydávání časopisu Loutkář, Celetná 595/17 Praha, IČ: 67363741. Obsah těchto stránek je předmětem práva autorského a bez svolení provozovatele stránek jej nelze dále šířit. Provozovatel neodpovídá za obsah stránek třetích osob, na které na svých stránkách odkazuje. Vstup do administrace zde.